Ves al contingut. | Salta a la navegació

Comerç

Sou a: Inici / Seccions / Comerç / Mercat Municipal / Presentació

Presentació

Benvolguts/des,

Els mercats, tradicionalment, no han estat exclusivament centres de venda d'aliments. Hi ha quelcom d'especial i únic, una certa litúrgia, en el tracte entre client i comerciant, on preval la confiança, la complicitat i fins hi tot l'amistat abans que altres interessos més materials.

L'Ajuntament de Lloret, l'associació de paradistes del mercats, i a la fi, tots aquells que hi treballen amb vocació de servei al públic, estem esmerçant esforços per dinamitzar-lo.

L'objectiu, a més del tracte, la qualitat del servei i dels productes que s'hi comercialitzen. En el context d'una competència ferotge només pot sobreviure qui s'acull a la excel·lència o singularitat de la seva oferta.

El futur del mercat, a definir a dos anys vista, ha de passar per la millora i actualització de les seves instal·lacions, i les sinèrgies amb l'activitat turística. El fet que Lloret de Mar sigui la segona destinació turística de Catalunya no pot ser deixat de banda i ha de contribuir decisivament a la dinamització i promoció del mercat, sense que el mateix oblidi que la seva principal funció, com a mercat municipal, és la d'abastir als ciutadans.

Sigueu doncs benvinguts al web del mercat municipal diari de Lloret de Mar i reiterem, no perdeu l'ocasió de visitar i comprar al mercat municipal.