Gastronomia & Mercat Lloret
Nou cicle d'experiències gastronòmiques al Mercat Municipal de Lloret de Mar, amb l'objectiu de posar en valor el talent local, apostant per una banda per dignificar i professionalitzat el sector turístic i per altra per dinamitzar el Mercat Municipal i donar conèixer la seva remodelació.
Fran Agudo, premi millor cuiner 2022 pel 'Gastronomic Forum Barcelona', dona el tret de sortida al programa el dissabte 11/02, a les 11.30h amb un showcooking a l’espai polivalent del Mercat Municipal. El 25/02, nou showcooking a càrrec del xef del Restaurant Sant Pere del Bosc By David Gou i de Jordi Talya. El 04/03, Melchor Montero, Cap de Sala del Celler de Can Roca, realitzarà un tast de vins de Lloret. El dia 11/03 tindrà lloc un taller de daiquiris i tapes a càrrec dels, també lloretencs, Joan Pau Romaní i el bartender Juan López Escalona, de la mà d’Amargura Cultura. I tanca aquesta programació de luxe la xef Zineb Hattab, inclosa a la prestigiosa llista “50 Next 2022 Awards”, amb un darrer showcooking el dia 08/04 amb un showcooking.
Actualment s’està acabant de redactar el projecte executiu de remodelació del nou Mercat Municipal de Lloret, que amb un pressupost de 2,5M € pretén esdevenir un nou atractiu comercial i turístic per la població. Aquest projecte, finançat a través del fons europeus Next Generation, serà un referent en termes de sostenibilitat i digitalització, i es preveu que les obres s’iniciïn al llarg d’aquest any.
Aforament limitat.