Ves al contingut. | Salta a la navegació

Comerç

Sou a: Inici / Seccions / Comerç / Campanyes comercials i de promoció / Gastronomia & Mercat Lloret

Gastronomia & Mercat Lloret

11.30h al Mercat Municipal Lloret de Mar

Nou cicle d'experiències gastronòmiques al Mercat Municipal de Lloret de Mar, amb l'objectiu de posar en valor el talent local, apostant per una banda per dignificar i professionalitzat el sector turístic i per altra per dinamitzar el Mercat Municipal i donar conèixer la seva remodelació. 

POST GASTRO V2

Fran Agudo, premi millor cuiner 2022 pel 'Gastronomic Forum Barcelona', dona el tret de sortida al programa el dissabte 11/02, a les 11.30h amb un showcooking a l’espai polivalent del Mercat Municipal. El 25/02, nou showcooking a càrrec del xef del Restaurant Sant Pere del Bosc By David Gou i de Jordi Talya. El 04/03, Melchor Montero, Cap de Sala del Celler de Can Roca, realitzarà un tast de vins de Lloret. El dia 11/03 tindrà lloc un taller de daiquiris i tapes a càrrec dels, també lloretencs, Joan Pau Romaní i el bartender Juan López Escalona, de la mà d’Amargura Cultura. I tanca aquesta programació de luxe la xef Zineb Hattab, inclosa a la prestigiosa llista “50 Next 2022 Awards”, amb un darrer showcooking el dia 08/04.

Actualment s’està acabant de redactar el projecte executiu de remodelació del nou Mercat Municipal de Lloret, que amb un pressupost de 2,5M € pretén esdevenir un nou atractiu comercial i turístic per la població. Aquest projecte, finançat a través del fons europeus Next Generation, serà un referent en termes de sostenibilitat i digitalització, i es preveu que les obres s’iniciïn al llarg d’aquest any.

 

11/02, 25/02 i 08/04: accés lliure, sense inscripció i amb un aforament de seients limitat. Tanmateix es poden seguir les sessions des de l'espai polivalent del mercat.

04/03 i 11/03: accés lliure, amb aforament limitat. Cal inscripció prèvia.