Ves al contingut. | Salta a la navegació

Comerç

Sou a: Inici / Seccions / Comerç / Campanyes comercials i de promoció / Daiquiri Nº 4 original

Daiquiri Nº 4 original

Ruta ‘Be Frozen My Friend Tour’

Descarrega't el fulletó informatiu, amb la recepta original, en diferents idiomes

Daiquiri Nº 4 - Ruta ‘Be Frozen My Friend Tour’

Són moltes les raons per les quals ens podem sentir orgullosos i orgulloses de les nostres arrels lloretenques, i una d’elles es el Daiquiri Nº 4, un còctel que va ser creat pel lloretenc Constantí Ribalaigua i Vert, qui va emigrar a Cuba i va desplegar la seva carrera professional fins ser considerat el rei dels coctelers i pare de la cantina cubana.

Es va convertir en propietari del famós restaurant havaner La Florida i mundialment conegut com <<La Cuna del Daiquiri>>, on es van crear gran part dels còctels clàssics cubans, es va impulsar la tradició del daiquiri i on van néixer diferents versions, com el Daiquiri Nº 4 l’any 1922 i popularitzat com a Frozen.

El seu reconeixement va quedar immortalitzat a la novel·la “Illes en el Golf” del premi Nobel de literatura Ernest Hemingway: <<Havia begut dobles daiquiris molt gelats, d’aquells grandiosos daiquiris que preparava Constante que no tenien gust d’alcohol>>.

També van passar per la barra de l’il·lustre lloretenc gent dels cinc continents: Ava Gardner, Gary Cooper, Marlene Dietrich, Federico García Lorca, Jean-Paul Sartre i una llista interminable de personalitats.

Per tot això, podem afirmar amb orgull que el daiquiri Nº 4 és també el nostre còctel, el còctel de Lloret de Mar.

Amb motiu del centenari del Daiquiri Nº4 original (1922-2022) s’ha creat la Ruta ‘Be Frozen My Friend Tour’, en la que 15 establiments de Lloret de Mar han estat valorats per un jurat especialitzat per certificar-se i formar part de la Ruta que oferirà des del 27 de juliol de 2022 el Daiquiri Nº4 original.

Vídeo Promocional:

Els establiments certificats on podreu trobar el còctel, són els següents

Logo SOC 2015  Gencat  FSE amb lema

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local