Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Notícies del SAMLM / Una passejada pel Lloret de principis de segle XX

Una passejada pel Lloret de principis de segle XX

Amb aquest muntatge audiovisual volem convidar-vos a passejar pel Lloret de principis del segle XX: el Lloret dels nostres avis.
05-12-2017
Una passejada pel Lloret de principis de segle XX

Vista de Lloret des de Sa Carabera anys 20, del segle XXPodreu resseguir el traçat dels principals carrers, podreu apropar-vos a l’ambient festiu i popular, podreu gaudir de l’ambient mariner,  podreu descobrir la sumptuositat d’algunes construccions: l’edifici del Coro (seu de la Coral Harmonia Lloretenca), les peixateries del Passeig Verdaguer, l’Ajuntament, les cases de cal Barbano, can Durall, la Villa Loreto, la casa Llobet (que es va convertir en el primer hotel de Lloret de Mar: l’Hotel Costa Brava)...

Aquest muntatge s’ha pogut realitzar a partir d’imatges que provenen de fons molt diversos que es conserven en aquest SAMLM.

Un Lloret carregat d’història on convivien pescadors i terrassans, americanos retirats, hisendats i famílies benestants que escolliren Lloret com a lloc d’estiueig.

Gaudiu-ne!!!

Accediu a l'apartat Fets i gents