Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Notícies del SAMLM / Tot Recordant Santa Cristina del 1980 - 1999

Tot Recordant Santa Cristina del 1980 - 1999

Amb motiu de la festa major de Santa Cristina, l’Ajuntament de Lloret de Mar i el Servei d’Arxiu Municipal, amb la col·laboració de l’Obreria de Santa Cristina i el Teatre de Lloret de Mar, organitzen la projecció del muntatge audiovisual “Tot recordant Santa Cristina: 1980 - 1999”.


Divendres 20 de juliol a les 21h, i al Teatre de Lloret es durà a terme la projecció de l’audiovisual “Tot recordant Santa Cristina: 1980 - 1999”.

El muntatge, de 60 minuts, està centrat en la dècada dels 80 i els 90 del segle XX.

Aquest any, atès que l’Antoni Salvatella i Ferrando va cedir el seu fons audiovisual al SAMLM, hem volgut centrar el muntatge audiovisual de la festa de Santa Cristina a les dècades dels 80 i 90 del segle passat. Per a la preparació del documental s’han utilitzat diversos fons audiovisuals: Salvatella, Soliguer, Llorca, Lamoglia, Baltrons... i s’han incorporat entrevistes a persones vinculades a l’organització i coordinació de la festa de Santa Cristina. Per acabar la projecció, també podreu veure les imatges de la festa de Santa Cristina del 2017.

Projecció gratuïta.  Per accedir al teatre és imprescindible que presenteu la vostra entrada. 

Entrades disponibles el mateix dia 20 de 10h a 14h al Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar (Carrer Josep Lluhí 24) i de 17h a 20h a la taquilla del Teatre de Lloret. Sessió no numerada. Màxim dues entrades per persona.

A l'apartat de Fets i Gent podeu trobar els muntatges audiovisuals de les altres edicions. Per accedir-hi cliqueu aquí.