Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Notícies del SAMLM / Presentació butlletí Sesmond número 11

Presentació butlletí Sesmond número 11

28-03-2012


El proper dimecres, dia 28 de març, a les 8 del vespre a la sala d'actes de l'Ajuntament es presentarà el nou número del butlletí Sesmond. Enguany serà l'onzena edició d'aquest butlletí. A través de l'edició d'aquest butlletí es pretén, d'una banda, informar sobre les tasques i activitats que es fan des del Servei d'Arxiu Municipal per tal de conservar, protegir i difondre el nostre patrimoni documental; i de l'altra, donar a conèixer els treballs de recerca i d'investigació que s'hagin realitzat a partir de la consulta de diferents fons documentals vinculats a la nostra població. 
En el mateix acte, es realitzarà la presentació de la restauració i digitalització de dos llibres:

  • Llibre de comptes de la Universitat de la Vila de Lloret (1572 - 1788) en aquest llibre es recullen les anotacions anuals d'ingressos i despeses des de l'any 1572 fins el 1788. Es tracta d'un llibre de gran format, amb unes mides aproximades de 40 x 26 cm, que conté 143 pàgines i que conserva la contracoberta de pergamí.
  • Llibres d'actes de l'Ajuntament (1830 - 1963). Recull la transcripció, realitzada pel secretari de l'ajuntament, de les actes aprovades pel Ple de la corporació local, dels anys 1830 fins el 1963. 

Us informem també que es realitzarà la presentació de la renovació i actualització de la pàgina web del servei d'arxiu municipal (SAMLM).


Accediu a la col·lecció dels butlletins Sesmond