Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Notícies del SAMLM / Els llibres de la Comissió Permanent (avui Junta de Govern) al Dipòsit Virtual

Els llibres de la Comissió Permanent (avui Junta de Govern) al Dipòsit Virtual

Disponibles els llibres de la Comissió Permanent a la pagina web del SAMLM.
18-01-2022


El Servei d'Arxiu Municipal de Lloret de Mar continua treballant i millorant el contingut de la pagina web. Aquest Nadal el tió ens ha portat una nova prestatgeria al Dipòsit Virtual dedicada als llibres de la Comissió Permanent.

A través del Dipòsit Virtual, el SAMLM posa a l’abast de la ciutadania una nova prestatgeria amb els llibres d'actes de la Comissió Permanent. Progressivament, anirem incorporant nous llibres. De moment es poden consultar el llibres que van de 1959 a 1972.

La Comissió Municipal Permanent va ser un organisme col·legiat que es va crear a partir del Real Decret de 8 de març de 1924, amb la funció principal de  donar assistència i assessorament a l’Alcalde en l’exercici de les seves funcions. L’any 1986 aquest organisme va canviar el seu nom pel de Comissió de Govern; i l’any 2003 es va adaptar el nom actual Junta de Govern Local.

Els llibres de la Comissió Municipal Permanent deixen constància de les decisions preses per aquest organisme.

A través del Dipòsit Virtual podreu consultar, de manera senzilla, ràpida i amena, bona part de la documentació que conservem i custodiem al Servei d'Arxiu Municipal de Lloret de Mar. La persona interessada en accedir als llibres només haurà de triar la prestatgeria temàtica corresponent i l’any que desitja consultar. Així, de seguida podrà visualitzar el document i podrà passar les diferents pàgines que el composen amb l’efecte volta de fulla (que permet llegir llibres, registres i revistes com si es tractés d’una publicació impresa).

Us convidem a visitar la nova prestatgeria del dipòsit virtual LINK