Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Notícies del SAMLM / Dia Mundial del PatrimonI Audiovisual 2018

Dia Mundial del PatrimonI Audiovisual 2018

Amb l'eslògan “Your story is moving” “La teva historia commou” arriba l’edició d’enguany del Dia del Patrimoni Audiovisual.
Dia Mundial del PatrimonI Audiovisual 2018

Cartell DMPA 2018Durant el segle XX milers de persones van gravar fragments de la historia a través de diferents suports audiovisuals. Actualment, bona part d’aquesta documentació audiovisual està greument amenaçada i en perill de desaparèixer. Com podem assegurar la seva conservació? Com podem garantir que aquestes històries col·lectives puguin perdurar i es puguin transmetre a les futures generacions? Actualment, milers d’arxivers i gestors documentals d’arreu del món estan vetllant per l’adequada conservació d’aquests documents: amb dipòsits climatitzats, amb treballs de descripció i digitalització...

Des del SAMLM aprofitem la commemoració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual per a donar a conèixer la documentació audiovisual que tenim dipositada a les nostres instal·lacions i per explicar les tècniques i les condicions més adequades per a preservar tot aquest patrimoni.

Aquest any la projecció, que es durà a terme el divendres 26 d'octubre a les 20h al Teatre de Lloret, porta el títol de: “El Lloret dels anys setanta, sota la mirada de Miquel Juanola i Montse Sagaró”.

L’acte comptarà amb l’assistència de la família Juanola – Sagaró. L’entrada és gratuïta. 

Accediu al vídeo promocional a l'enllaç següent: Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual 2018 - Promo

Accediu a les projeccions d'edicions anteriors a l'enllaç següent: Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

Us hi esperem!