Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Notícies del SAMLM / Dia Internacional dels Arxius 2017

Dia Internacional dels Arxius 2017

Sota el lema "Arxius, ciutadania i interculturalitat" promogut pel Consell Internacional d'Arxius, divendres 9 de juny tornem a celebrar el Dia Internacional dels Arxius
29-05-2017
Dia Internacional dels Arxius 2017

Cartell Dia Internacional dels Arxius 2017 El SAMLM ha organitzat les següents activitats: 

 · Visita guiada. A les 10h, a les 12h i a les 13h  a les dependències del Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar al carrer Josep Lluhí, 24.

En la vostra visita podreu veure el mobiliari especial que s’utilitza per a conservar adequadament els documents, se us explicarà les tècniques que es fan servir per a descriure i catalogar mapes, expedients, fotografies... se us mostrarà els darrers ingressos, i podreu visionar diverses pel·lícules i imatges antigues de Lloret de Mar.
· A les 18h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, presentació del butlletí nº 16 del Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar - "Sesmond" i acte públic de cessió del fons documental d’Esteve Fàbregas i Barri. 

Un fons molt extens i d’una gran riquesa que abraça un període cronològic molt ampli (des del segle XIV al XXI) i que permet conèixer millor la història del nostre poble.

 · Tot seguit Inauguració de la sala dedicada a Esteve Fàbregas i Barri al Museu del Mar.

 Us hi esperem!