Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Notícies del SAMLM / S'ha signat la cessió en dipòsit del Fons de l’Obreria de Santa Cristina

S'ha signat la cessió en dipòsit del Fons de l’Obreria de Santa Cristina

El divendres dia 8 d'abril a les 7 del vespre es realitzà l'acte en el que es va signar la cessió en dipòsit del Fons de l’Obreria de Santa Cristina.
S'ha signat la cessió en dipòsit del Fons de l’Obreria de Santa Cristina

Fons de l'Obreria de Santa CristinaEl divendres dia 8 d'abril, a les 7 del vespre, a la sala d'Actes de l'Ajuntament, es va formalitzar la cessió en dipòsit del fons de l'Obreria Santa Cristina.

Acte_entrega_fons_Obreria_st_Cristina_4


L’Obreria, conscient del valor patrimonial d'aquest fons documental, ha signat un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Lloret de Mar per tal de poder-lo dipositar a les instal·lacions del Servei d’Arxiu Municipal, que s’encarregarà de preservar-lo en les millors condicions possibles i de gestionar l’accés als investigadors.


Acte_entrega_fons_Obreria_st_Cristina_2


L'Obreria Santa Cristina conserva un ric patrimoni documental que reflecteix la història i l’activitat d’aquesta emblemàtica institució lloretenca. El seu fons està format per suports i tipologies documentals ben diverses: pergamins, llibres de comptes, llibre d’entrades i axides, indulgències, llibres d’actes, correspondència, censals, contenciosos...


Acte_entrega_fons_Obreria_st_Cristina_3


Gràcies a tots els que ahir ens vareu acompanyar!