Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

19a Edició Recercat

La cita de referència de la cultura i la recerca local es celebrarà del 4 al 7 de maig, amb un programa ple d’activitats.
02-05-2023


 

Els propers 4, 5, 6 i 7 de maig, a Lloret de Mar, se celebrarà la 19a edició del Recercat, la Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana que impulsa l’Institut Ramon Muntaner (IRMU). Un any més, la recerca local i la cultura de proximitat confluiran en el ja consolidat punt de trobada dels centres i instituts d’estudis locals i comarcals dels territoris de parla catalana i dels ateneus federats catalans. 

El programa d’activitats que acollirà la Capital de la Cultura Catalana 2023, Lloret de Mar, no deixarà indiferent a ningú. Projectes, premis, presentacions, debats, exposicions, audiovisuals i espectacles, són només una pinzellada de l’extensa agenda d’activitats programada, on, a més, es comptarà amb la participació de la consellera de Cultura, l’honorable Sra. Natàlia Garriga, i del conseller de Recerca i Universitats, l’honorable Sr. Joaquim Nadal, tot remarcant la importància de la recerca en l’àmbit local i en el marc de l’associacionisme cultural. 

El Recercat està organitzat per l’Institut Ramon Muntaner, l’Ajuntament de Lloret de Mar, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, la Federació d’Ateneus de Catalunya i el Centre d’Estudis Selvatans. 

Col·laboren el Servei d’Arxius Municipal de Lloret de Mar, el Club Marina Casinet, el Centre d’Estudis Tossencs, la Biblioteca de Lloret de Mar, la Parròquia de Lloret de Mar, Lloret Turisme, el Teatre de Lloret, el Museu Obert de Lloret i Fitel Network i compta amb el suport de la Fundació Irla i l’organització Capital de la Cultura Catalana.

Per a més informació sobre el programa del Recercat 2023 es pot consultar el web www.irmu.org

 

Accediu al programa a l'enllaç següent: Programa Recercat 2023