Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / La Tribuna del SAMLM, edició número 4

La Tribuna del SAMLM, edició número 4

La nova edició de LA TRIBUNA DEL SAMLM és durà a terme dimecres 24 de maig a les 19h a la Sala Polivalent del Servei d'Arxiu Municipal.
10-05-2023


 

Amb el títol LA CASA EGIPCIA DE L'ARQUITECTE JOSEP VILASECA I CASANOVAS, la historiadora, Montserrat Ferrandis i Escobedo, ens explicarà  la col·laboració que ha dut a terme amb l'Art Institut of Chicago, Ryerson and Burnham Art and Architecture Archive, Archival Image Collection, per catalogar i descriure els fons Josep Vilaseca de dibuixos i projectes que custodia aquesta institució i que recentment han publicat a la seva pagina web.

Alhora tractarà sobre l'obra de l'arquitecte i la seva col·laboració amb l'industrial Agustí Pujol i Conill de Lloret, per la construcció de la Casa Egípcia, tema de l'article publicat al butlletí Sesmond el juny del 2021.

Ens presentarà i comentarà els plànols i dibuixos, la seva simbologia egípcia, així com imatges que es conserven d’aquest edifici singular, actualment desaparegut.

Amb LA TRIBUNA DEL SAMLM pretenem fer conferències, presentacions i debats que estiguin relacionats amb el patrimoni cultural de la nostra població i del nostre país.

Cicle de conferències gratuïtes. Inscripció obligatòria fins a completar l'aforament a arxiu@lloret.cat

Recordeu! Dimecres 24 de maig a les 19h a la Sala Polivalent del Servei d'Arxiu Municipal, al carrer Josep Lluhí 24. Us hi esperem!