Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / La revista “Marina” al Dipòsit Virtual del SAMLM

La revista “Marina” al Dipòsit Virtual del SAMLM

El Dipòsit Virtual de la plana web del Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar, incorpora una nova capçalera a la seva prestatgeria, la revista “Marina”.
06-04-2020


Aquesta publicació, amb format de diari, mensual i gratuïta, es va començar a editar a l’any 2013 a partir d’una iniciativa de l’emissora “Ràdio Marina”, que té la seva seu a Blanes. 

La Marina té dues edicions, una que tracta de l'actualitat de Blanes i Lloret i, l'altra, que informa sobre sis municipis de l'Alt Maresme. Entre les diverses seccions, cal destacar l’actualitat, els esports, la cultura, els entreteniment, les propostes d’activitats... 

El Dipòsit Virtual permet consultar de forma senzilla, ràpida i còmode les diferents revistes i diaris que es conserven a l’arxiu. La persona interessada en accedir a l'hemeroteca del Dipòsit Virtual només haurà de triar la revista de la prestatgeria corresponent. Un cop triada, podrà visualitzar el document i podrà passar les diferents pàgines que el composen amb l’efecte “volta de fulla” (que permet llegir llibres, registres i revistes com si es tractés d’una publicació impresa). 

Ara mateix, el Dipòsit Virtual del SAMLM compta amb setze revistes i diaris, tant antigues com actuals. Podeu accedir-hi a través de la pàgina web de l’arxiu municipal, o podeu anar-hi directament a través d’aquest enllaç: accediu al Dipòsit virtual publicacions d'àmbit local