Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual 2020

Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual 2020

Amb l'eslògan “La teva finestra al món” arriba l’edició d’enguany del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual.
13-10-2020


Els materials audiovisuals com a objectes del patrimoni documental ens ofereixen una finestra al món a través d’actes i esdeveniments. Podem sentir les veus del passat i podem veure imatges d’altres temps a través d’aquest suports documentals. El material audiovisual juga un paper cada vegada més important en les nostres vides.

Des del SAMLM aprofitem la commemoració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual per a donar a conèixer la documentació audiovisual que conservem als nostres dipòsits i per explicar quines són les tècniques i les condicions més adequades per a la seva conservació.

Aquest any la projecció audiovisual porta per títol: ENTRE LLOPS DE MAR I SIRENES. EL LLEGAT CINEMATOGRÀFIC D’ERNEST ADLER.

El muntatge s’ha realitzat amb els fons audiovisuals del doctor Ernest Adler, conservat al Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar des de l’any 2018.

En principi, si no hi ha canvis amb les mesures sanitàries, farem l’estrena d’aquesta projecció en format presencial i virtual.

Per a l’estrena presencial del dia 27 d’octubre, a les 8 del vespre, posem a disposició de les persones interessades un màxim de 60 butaques al Teatre de Lloret (l’accés és gratuït, però cal complir amb totes les mesures sanitàries: distància, mascareta i hidrogel). Les persones que vulguin venir presencialment hauran de trucar al telèfon del SAMLM 972 36 84 57 per tal de registrar-se. 

Per gaudir de l’estrena virtual, també es farà el  27 d’octubre a les 8 del vespre, però a través del canal “estrena de Youtube” del Teatre de Lloret. Per poder-hi accedir, caldrà fer-ho a través de l’enllaç que es facilitarà properament a través de les xarxes socials. 

Us esperem dimarts 27 d’octubre, a les 8 del vespre, en format presencial o virtual!