Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Interseccionalitat i arxiu

En un moment en què la definició identitària adquireix protagonisme en el debat polític i social, els arxius tenen l’oportunitat de convertir-se en espais segurs que fomentin la investigació, el coneixement i, en darrera instància, el diàleg per canalitzar i moderar els conflictes entre aquestes identitats

Presentació del projecte La Dona a l’Arxiu

El dia 8 de març, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, es va presentar el projecte LA DONA A L'ARXIU a càrrec del Servei d'Arxiu Municipal de Lloret de Mar, amb la col·laboració de la Regidoria d'Igualtat i la participació de l'Associació de Dones l'Aurora.

Aquesta presentació també inclou el muntatge Ona per a la dona a càrrec Pla Local d'Acollida i Ciutadania.

Difusió del projecte La Dona a l’Arxiu a Nova Ràdio Lloret

Entrevista realitzada a Nova Radio Lloret a Marina García, del Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar, per parlar del projecte La Dona a l’Arxiu, que forma part del programa Interseccionalitat i arxius. Un programa i quatre projectes, que es va presentar el dia 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Presentació de l'article del Sesmond Interseccionalitat i arxius. Un programa quatre projectes

Presentació de l'article Interseccionalitat i arxius. Un programa quatre projectes a càrrec de Jordi Padilla Delgado. Podeu accedir al darrer exemplar del Butlletí Sesmond a la següent enllaç: Butlletí Sesmond.