Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

El 2005 la Conferència General de la UNESCO, a la seva 33a reunió, va aprovar la Resolució 33 C/53 per la qual es va proclamar el 27 d'octubre de cada any Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual per commemorar l'aprovació de la seva 21a reunió (1980), de la Recomanació sobre la Salvaguarda i la Conservació de les Imatges en Moviment.

El SAMLM celebra anualment un acte per concienciar a la població, la necessitat de preservar aquest patrimoni i difondre el que custodia.

Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual 2018

El SAMLM aprofita la commemoració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual per a donar a conèixer la documentació audiovisual que tenim dipositada a les nostres instal·lacions i per explicar les tècniques i les condicions més adequades per a preservar aquest patrimoni. “El Lloret dels anys setanta, sota la mirada de Miquel Juanola i Montse Sagaró” és el títol del muntatge audiovisual d’aquest any, que es va poder veure el divendres 26 d'octubre a les 20h al Teatre de Lloret.

Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual 2017

"Entitats i tradicions lloretenques 1955 - 1985" amb aquesta projecció hem volgut, d’una banda, fer un petit homenatge al món associatiu del nostre poble; i de l’altra, rememorar algunes tradicions populars que es celebraven entre 1955 i 1985. Projecció que es va realitzar el dia 27 d'octubre de 2017 al Teatre de Lloret amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual.

Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual 2016

Homenatge en record de Joan Baptista Bernat Sarró. El Lloret màgic d'en Bernat. Retrospectiva dels anys seixanta i setanta. Projecció que es va realitzar el dia 27 d'octubre de 2016 al Teatre de Lloret amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual.

Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual 2015

Homenatge a la figura de Salvador Comas i Planet, projecció sencera que es va realitzar el dia 27 d’octubre al Teatre de Lloret amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual.

Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual 2014

Homenatge en record a Paco Costa. La memòria històrica lloretenca dels anys 60 i 70's. Projecció que es va realitzar el dia 27 d’octubre al Teatre de Lloret amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual.