Ves al contingut. | Salta a la navegació

L'alcalde de Lloret de Mar

Sou a: Inici / Seccions / L'alcalde de Lloret de Mar / L'Alcalde més a prop

L'Alcalde més a prop

image

Benvolguts lloretencs, benvolgudes lloretenques,

Lloret de Mar és actualment una ciutat amb 38.000 habitants que, a més, té el valor afegit de ser una de les principals destinacions turístiques de Catalunya i la resta de l’Estat espanyol.

L’important creixement poblacional que ha tingut el municipi els darrers anys, arribant a doblar la població, no ha estat fàcil. Des de l’Ajuntament hem treballat -i continuem treballant-, per a crear els equipaments necessaris per donar resposta a aquest increment poblacional i per a endegar iniciatives que permetin potenciar una relació propera, uida i de proximitat entre ciutadania i Ajuntament. I aquesta és la proposta de “L’Alcalde, més a prop”.

Els centres cívics que tenim als diferents barris de Lloret tenen una funció primordial com a espais de cohesió ciutadana, i és per aquest motiu que hem pensat que són els equipaments idonis per realitzar-hi unes trobades mensuals que tenen per objectiu que ens feu arribar, a mi i a la resta de regidors, les vostres propostes, inquietuds, necessitats o, simplement, per tenir-hi un intercanvi d’opinions.

En aquest díptic informatiu trobareu les dates en les quals estarem als diferents centres cívics per a aquestes trobades informals.

Serà un plaer poder compartir una estona amb vosaltres!

Demanar cita

  • Per telefon al : 972 36 17 78 (de dilluns a divendres, de 8 a 14h)
  • Correu electrònic: alcaldia@lloret.cat

Calendari

(Entre les 17 i 19h)

Dilluns 5 de febrer  Centre Cívic del Rieral
Dilluns 5 de febrer Centre Cívic del Molí
Dilluns 16 d'abril Centre Cívic de Can Carbó
Dilluns 14 de maig Biblioteca
Dilluns 4 de juny Centre Cívic del Rieral
Dilluns 3 de setembre Centre Cívic del Molí
Dilluns 1 d'octubre Centre Cívic de Can Carbó
Dilluns 5 de novembre Biblioteca