18 restaurants i l’Escola d’Hostaleria donen el tret de sortida a la XXV edició de les Jornades Gastronòmiques de l’arròs de Lloret de Mar
Del 1 al 31 de maig Lloret de Mar torna a celebrar les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs que enguany arriba a la seva 25a edició. El Gremi de Bars i Restaurants, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret, va iniciar aquesta iniciativa l’any 2.000 amb l’objectiu d’impulsar la gastronomia local i amb els anys s’ha convertit en una cita consolidada en el calendari gastronòmic de les comarques gironines. En paraules del president de Bars i Restaurants, Marca Linares, “es celebra aquest mes, al maig, perquè és abans de l’estiu, amb la qual cosa dinamitzem l’economia local, i a la vegada, és una època en la que la gent té ganes d’acostar-se a la costa, gaudir del bon clima i de la bona cuina”.
En aquesta edició, divuit establiments de restauració i l'Escola d'Hostaleria de Lloret de Mar ofereixen elaboracions culinàries on l’arròs és l’ingredient principal. protagonista, combinant la saviesa tradicional amb la creativitat contemporània. Els restaurants participants són: Sybius Cala Canyelles, La Morralleta, Vela Mar, Gammarus, Sant Elm, Sant Pere del Bosc, Privèe (Hotel Rigat), The Factory (Hotel Azure), Pops, Marsol (Hotel Marsol), Àtics, Freu (Hotel Melià), Mas Romeu, 58 (Hotel Santa Marta), Lomás, Arrosseria de Fenals, Pomodoro i La Lonja.
En paraules de l’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas “aquestes jornades ens permeten posar en valor els excel·lents equips humans que hi ha atenent als clients i a les nostres cuines”.
Enguany, a més, es proposa un atractiu sorteig, amb premis com estades a hotels de Lloret, passis per a circuits d’SPA i altres experiències exclusives, gràcies a la col·laboració del Gremi d’Hostaleria. Per participar-hi, caldrà adjuntar dos tiquets de dos restaurants diferents participants a les jornades, al fulletó disponible als establiments.