Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Avisos / Canvis de circulació a l’avinguda Catalunya

Canvis de circulació a l’avinguda Catalunya

19-03-2023


En paral·lel a les obres de millora del carrer Sant Bonaventura, entre l’avinguda de Catalunya i l’avinguda del Puig de Castellet, s’ha aprofitat per ampliar la vorera de vianants de l’Avinguda Catalunya entre l’Avinguda Vidreres i el propi carrer de Sant Bonaventura. Aquesta actuació, al mateix temps, provocarà canvis de circulació a la zona.

A partir de finals de la setmana del 20 de març el darrer tram de l’Avinguda Catalunya, entre el carrer de Sant Bonaventura i l’Avinguda de Vidreres, tindrà un únic sentit de circulació de baixada. L’altre carril es destinarà a places d’estacionament de diferents tipus (reserva per a mobilitat reduïda, turismes i motos).

Amb aquest canvi s’amplia la vorera millorant l’accessibilitat i la mobilitat a peu d’aquest itinerari escolar, es millora la seguretat viària de la cruïlla amb Avinguda Vidreres eliminant girs a l’esquerra, es manté la plaça reservada per a mobilitat reduïda que s’elimina al carrer Sant Bonaventura i es guanyen places d’estacionament per a motos.

Per a accedir al barri de Can Carbó caldrà fer ús de les alternatives actuals del carrer de l’Aiguaviva i l’avinguda de Puig de Castellet: