Ves al contingut. | Salta a la navegació

Territori

Sou a: Inici / Seccions / Territori / Geoportal

Geoportal

eina consulta POUM

Obrir GEOPORTAL

Us donem la benvinguda al GEOPORTAL de l'Ajuntament de Lloret de Mar.

Aquí hi trobareu una eina de consulta interactiva de la informació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal tant gràfica com de la normativa, amb possibilitat de superposar en un sol mapa diverses cartografies municipals i d'altres administracions, ortofotos, impressió a escala, etc.

Des de qualsevol punt del mapa podeu obtenir la informació urbanística bàsica del punt assenyalat, accedir al full corresponent del POUM en format PDF i veure'l tal com ha estat aprovat. Cal remarcar que és un eina de consulta per internet; per a tal efecte s'han simplificat algunes capes per tal de millorar-ne el rendiment, si bé tota la informació gràfica associada al POUM es pot veure entre les escales 1/1 i 1/2000; fora d'aquestes escales hi ha algunes capes que no es mostren.

Disposeu a la barra d'eines accés a la llegenda, a la normativa completa del POUM així com al Registre de Planejament Urbanístic de Catalunya i als diferents projectes d'instruments de planejament i gestió publicats al web.

Podeu visualitzar les diferents qualificacions en capes de colors, només cal que trieu aquesta opció al bloc d'informació que us apareix al costat esquerre de la pantalla.

Opcionalment podeu superposar en el mateix mapa el cadastre d'urbana, el de rústica, noms de carrers, números postals, parcel·les d'urbanitzacions, ortofotos, etc.

Podeu moure-us pel mapa lliurement o utilitzar l'eina d'ubicar que us permetrà anar directament a un sector, una parcel·la cadastral, una adreça o una parcel·la d'urbanització.

També hi trobareu la ubicació dels vèrtexs geodèsics tant de la xarxa utilitària de l'ICC com la local de 5è ordre amb la possibilitat d'obtenir-ne la fitxa descriptiva i el croquis d'ubicació.

Si voleu, podreu imprimir a escala el que esteu veient o enviar-ho per correu electrònic.

Esperem que us sigui d'utilitat, i des d'aquí demanem la vostra col·laboració per tal de proposar millores.