Ves al contingut. | Salta a la navegació

Territori

Territori


Presentació de la Secció d'Informació i Anàlisi del Territori

La Secció d'Informació i Anàlisi del Territori és l'encarregada de gestionar el sistema d'informació territorial de l'Ajuntament des de l'any 2004 .

Les seves funcions principals són:

Elaboració i difusió d'informació geogràfica i georeferenciada, coordinació de la informació que sobre el territori es genera a l'Ajuntament,promovent la unificació i reutilització de les dades territorials per part de tots el departaments i seccions municipals.

Manteniment de la xarxa geodèsica local, la qual ens permet realitzar els treballs de topografia en les coordenades reals del municipi i obtenir cartografia comuna.

Manteniment de la cartografia cadastral , incorporant totes les alteracions que es produeixen en el municipi com a conseqüència d'obres noves, etc.

Manteniment del carrererrealitzant les propostes de numeració i renumeració dels carrers, així com noves denominacions.

Elaboració de mapes estadístics o temàtics, la major part de la informació de què es disposa en les bases de dades municipals té un lligam al territori. A la secció es disposa d'eines d'anàlisi que permeten relacionar diferents bases de dades sobre una mateixa zona del territori i així ajudar a prendre millor les decisions.

Guia de Lloret, plànol interactiu de la vila, en cinc idiomes, que ens permet oferir un servei als ciutadans i ciutadanes, amb consultes sobre adreces, carrers, edificis, serveis, llocs d'interès, comerços, transport etc.

Geoportal ,eina de consulta interactiva de la informació del POUM tant gràfica com de normativa, amb possibilitat de superposar en un sol mapa diverses cartografies municipals i d'altres administracions, ortofotos, impressió a escala, etc.


Guia 3D , per contemplar el paisatge o fer una visita guiada al nostre patrimoni cultural, amb la representació en volum d'edificis tan emblemàtics com les ermites, el Museu del Mar, l'església parroquial, l'ajuntament, etc.

Descàrrega de mapes i cartografia.

Enllaços d'interès a webs d'altres administracions i a normativa en matèria de cartografia i geoinformació que esperem que us sigui d'utilitat.

Més d’un centenar de persones, a la jornada sobre turisme i sostenibilitat de la Fundació Jordi Comas

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, va participar a la taula “La pressió turística sobre el medi urbà”