Ves al contingut. | Salta a la navegació

Protecció Civil

Protecció Civil


Benvinguts al web de Protecció Civil. 

La Protecció Civil té com a finalitat principal, entre d'altres, la protecció de persones i béns en els supòsits de risc greu, catàstrofe i calamitat pública.
 
La Generalitat de Catalunya té competències en matèria de seguretat pública i, per tant, en la vessant de protecció civil. 

D'altra banda, també es produeix una certa concurrència de competències en matèria de protecció civil entre la Generalitat i les entitats locals, almenys en la fase de prevenció, en la qual el paper de les entitats locals és molt evident.
 
Així, doncs, es crea una estructura de protecció civil que es configura com un sistema integrat, tant en la seva dimensió interna o estrictament catalana: Generalitat o entitats locals i particulars; com també en l'externa, en permetre'n la integració en el sistema estatal de Protecció Civil. 

La Protecció Civil en l'àmbit municipal s'organitza des del departament de Governació de l'ajuntament i la figura principal és l'alcalde en funcions.

Lloret incorpora 2 desfibril·ladors externs automàtics (DEA) fixos i en renova 9 dels mòbils
18-04-2023

Des d’inici d’any s’han impartit 52 cursos adreçats a la ciutadania i s’estan formant 67 treballadors municipals


A partir d’aquest dilluns les proves de la COVID-19 que es fan al CAP Lloret es traslladen a una carpa del SEM situada al costat de l’edifici de la Policia Local
, 23-07-2021

L’espai funcionarà de dilluns a divendres i els caps de setmana i festius les proves es continuaran fent al centre d’atenció primària com fins ara