Ves al contingut. | Salta a la navegació

Promoció Econòmica

Sou a: Inici / Seccions / Promoció Econòmica / Servei d'Ocupació Municipal SOM / Servei suport integració laboral

Servei suport integració laboral

Servei de suport a la integració laboral a través de la Fundació Addeco adreçat a:

 • Persones en situació de vulnerabilitat per de millorar la seva ocupabilitat i facilitar el seu accés al mercat laboral.
 • Empreses per recolzar el desenvolupament i implementació de les seves polítiques de Diversitat i inclusió sociolaboral i el Pla de Responsabilitat Social Corporativa. 

Serveis

 • Programes d’inclusió laboral: orientació, sessions acompanyament en la recerca de feina i millora d’ocupabilitat, itineraris personalitzat d’inserció, realització de tallers i formació especifica. Adreçat a persones en risc d’exclusió: amb el certificat de discapacitat >33%, > 45 anys, víctimes de violència de gènere i Famílies amb càrregues familiars no compartides
 • Assessorament a empreses: en projectes de diversitat i inclusió sociolaboral, compliment de la LGD, i acompanyament en la definició d'estratègies Responsabilitat Social Corporativa. Sessions presencials i/o online.

Per concertar visita:

SOM, Servei d’Ocupació Municipal, Av. Vila de Tossa 19, Lloret de Mar

Tel. 972349715.

Correu-e: som@lloret.cat

_______________________

Presentació #TrobadesperlaDiversitat, amb Javi Martín.
 • Lloc: Teatre de Lloret
 • Data: 01/12/2022
 • Hora: 11h-12.30h
 • Jornada gratuïta, amb inscripció prèvia

Inscripció: AQUÍ

Des del Servei d'Integració Laboral del Servei d'Ocupació Municipal SOM, i de la mà de Fundación Addecco, us convidem a conèixer a Javi Martín en el marc del 40 aniversari de la Llei General de Discapacitat (LGD).

Javi Martín és actor, presentador de TV i periodista. Ha participat en diferents programes dels anys 90 tot i que la popularitat no li arriba fins el 1996 quan és seleccionat com un dels reporters del popular programa de Telecinco Caiga quien caiga, presentat pel Gran Wyoming.

L’any 2020 va reaparèixer amb un important missatge que traslladar a la societat: “Hola, soc Javi Martín i en 2012 vaig caure en una depressió i vaig intentar suïcidar-me. Avui tinc la força per a explicar-ho per primera vegada en televisió i espero que la meva història et serveixi d’ajuda”.

_________________________

Presentació 'Encuentros por la Diversidad', amb Pablo Pineda.
  • Lloc:Teatre de Lloret
  • Data:18/06/2021
  • Hora: 11h

Inscripció: AQUÍ

Jornada Adecco 06 2021

Els prejudicis i els estereotips només s'eliminen des del coneixement. Per això, us proposem viure la discapacitat des d'un punt de vista molt diferent dins la presentació que es durà a terme al Teatre de Lloret amb Pablo Pineda i la Fundación Adecco.

"L'empatia és la gran eina que et farà a fer conèixer com és una persona". Des d'aquesta premissa, Pablo Pineda, consultor de Diversitat de la Fundació Adecco i primer diplomat europeu amb síndrome de Down, planteja la seva visió sobre la inclusió de les persones amb discapacitat en la societat i el mercat laboral.
Una visió de la diversitat des de l'experiència de qui ha crescut en un món que "aparentment" no estava preparat per a ell. Vols conèixer a una de les persones amb discapacitat més influents a Espanya i llatinoamèrica?