Ves al contingut. | Salta a la navegació

Promoció Econòmica

Servei a les PERSONES

El SOM activa el servei d'atenció al públic presencialment amb CITA PRÈVIA, en els casos que no sigui possible fer els tràmits de manera telemàtica.

 

Cita previa SOM 05 2020

 

Per fer la sol·licitud s’ha d’accedir a www.lloret.cat/citaprevia i seleccionar, en el camp ‘Oficina’, el SOM. El pas següent és escollir dia i hora d’entre les opcions proposades i omplir les dades personals. En tot moment es pot consultar les cites pendents i si cal cancel·lar-les.

 

Recordar que tots els tràmits, consultes i informació general es realitzaran prioritàriament per telèfon 972349715 i per correu electrònic som@lloret.cat:

 

-Renovació de la demanda d'ocupació.

-Consultes per inscriure's a la borsa de treball.

-Actualització de dades.

-Informació i orientació laboral general

______________________________________

Funcionament:

Des del SOM volem agrair la vostra predisposició a utilitzar el Servei. A continuació es detallen els requisits i el funcionament per a la inscripció.

Requisits per poder utilitzar el servei:

  • Tenir més de 16 anys.
  • DNI/NIE (permís de treball en vigor).
  • Acceptar els termes legals de l'Ajuntament de Lloret de Mar (avís legal).

ATENCIÓ: Per validar la vostra sol·licitud cal aportar el DNI/NIE. Si en el termini d'un mes no heu completat el tràmit, el vostre expedient no serà donat d'alta.

Cal emplenar tots els camps del formulari i acceptar les condicions de registre en el servei. Imprescindible adjuntar un currículum al formulari ja que el nostre servei es posa en contacte amb les empreses a través del correu electrònic i els facilita el CV de les persones sol·licitants.

Una vegada s'ha dut a terme el registre en el SOM, ja es pot participar en les ofertes de treball, i fer la inscripció. Llavors els CV i les dades de contacte arriben a les empreses i són elles les encarregades de dur a terme la selecció.

Cal recordar que el SOM és un servei d'intermediació entre persones i empreses de forma que la selecció del personal no depèn del Servei. Són les empreses les que es posen en contacte amb les persones candidates directament. El SOM fa arribar els CV de les persones interessades en les ofertes a les empreses, per tant no selecciona personal ni contracta ni tampoc gestiona en última instància l'estat de les ofertes.

Avís: el Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de Lloret de Mar no es pot fer responsable del contingut i les condicions de les ofertes de treball ni del contingut i la veracitat dels CV que les persones candidates adjuntin.

En cas de qualsevol dubte, comentari o suggeriment, si us plau, contacteu amb el SOM:

SOM Servei d’Ocupació Municipal
Av. Vila de Tossa, 19 (Masia de Can Saragossa)
Tel. 972 34 97 15

som@lloret.cat # www.lloret.cat/promocioeconomica