Ves al contingut. | Salta a la navegació

Promoció Econòmica

Sou a: Inici / Seccions / Promoció Econòmica / Observatori dades a Lloret de Mar / Observatori laboral a Lloret de Mar

Observatori laboral a Lloret de Mar

Observatori laboral a Lloret de Mar

 

Resum de dades de referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar 2023.

 

Resum de dades de referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar 2022.

 

Resum de dades de referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar 2021.

Resum de dades de referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar 2020.

 

Resum de dades de referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar 2019.

 

Històric observatori laboral a Lloret de Mar

Resum de dades de referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar 2018.

Resum de dades de l'any 2017 referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar.

Resum de dades de l'any 2016 referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar.

Resum de dades de l'any 2015 referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar.

Resum de dades de l'any 2014 referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar.

Resum de dades de l'any 2013 referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar.

Resum de dades de l'any 2012 referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar.

Resum de dades de l'any 2011 referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar.

Resum de dades de l'any 2010 referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar.

Resum de dades de l'any 2009 referents a l'atur registrat, contractació laboral i afiliació a la Seguretat Social a Lloret de Mar.