Ves al contingut. | Salta a la navegació

Promoció Econòmica

Promoció Econòmica


La Secció de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Lloret de Mar té com a principal objectiu ser punt de referència en l'economia del municipi. Els principals eixos de treball endegats tenen la finalitat de generar activitat econòmica tot l'any, fomentar l'ocupació, i dotar a les empreses d'instruments i recursos per millorar la seva competitivitat, entre altres aspectes. 

A través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) oferim una àmplia gamma de serveis, essent un servei públic adreçat a la promoció de la inserció laboral, oferint una atenció àmplia a les persones i a les empreses en l’àmbit de l’ocupació i de formació. Actuem principalment com a intermediari en el mercat de treball i atenem les demandes de les persones en situació d’atur. Els principals serveis són la borsa de treball, informació i l'assessorament per a la recerca de feina, el desenvolupament de tècniques i habilitats personals vinculades al món laboral, l'orientació formativolaboral i la formació a través de cursos específics.

Referent a l’emprenedoria donem suport a la creació d’empeses, a través de la informació, assessorament i formació a totes les persones emprenedores de Lloret de Mar que tinguin una idea de negoci per establir un projecte d’autoocupació, així com el suport i l’acompanyament a les persones establertes empresarialment.

També cal destacar el Servei d'Emprenedoria que ofereixen suport a empreses amb tots els serveis que poden ser útils com ara subvencions, ajuts, foment de la innovació i les noves tecnologies, assessorament empresarial, creació d'empreses i autoocupació, estudis...

Aquest web pretén aglutinar els principals serveis que ofereix la Secció de Promoció Econòmica per tal que estiguin a l'abast de tothom, tant de persones com d'empreses.

Torna la Lloret Night Shopping
10-06-2022

Descomptes i promocions comercials es combinaran amb propostes gastronòmiques i d’oci al carrer a Lloret de Mar


Lloret dona el tret de sortida a les activitats del centenari del Daiquiri Nº4 amb un taller de daiquiri
02-06-2022

Ha anat a càrrec de Jorge William Arias Ortega, Barman guanyador de la medalla del mèrit “cantinero cubano” i ha comptat amb la presència de Julio Cabrera, American Bartender of The Year 2019


Lloret en Flor, un cap de setmana dedicat a l’art floral a Lloret de Mar
27-05-2022

Serà del 27 al 29 de maig i diferents aparadors comercials i espais públics mostraran creacions florals


Dos autobusos de Moventis-Sarfa que cobreixen la línia Lloret-Barcelona promocionen el Festival Som de Mar
09-05-2022

Aquesta línia transporta anualment 475.000 viatgers des de l’estació de Lloret a Barcelona