Ves al contingut. | Salta a la navegació

Promoció Econòmica

Consell #16

#ConsellsOcupacio #16

L'entrevista de treball per a la que no et pots preparar.

tip 16

Què faríeu vosaltres si l'entrevistador us agafa de la mà i no us la deixa anar? O si es desmaia enmig de l'entrevista? I si salta l'alarma d'incendis? A través d'aquest procés de selecció, la major part d'entrevistats van ser descartant pràcticament per si sols.

Per descobrir el talent i encaix dels candidats, cal aplicar processos que mostrin les seves habilitats. Amb aquest objectiu d'identificar les habilitats reals, l'empresa Heineken va transformar una entrevista de treball en tota una experiència per als seus participants.

Actualment durant les entrevistes de feina es valora per sobre de tot l'actitud, la sinceritat, el compromís i la responsabilitat, i quin són els beneficis que l’empresa tindrà amb la persona seleccionada. Estem acostumats a aquest tipus de comunicació i màrqueting de vendes actuals (televisió, comerços, xarxes socials...)

Cal adaptar-se a aquesta nova comunicació per 'vendre' i transmetre la nostra candidatura durant les entrevistes de feina.

Si no hi ha dues persones iguals per què ens 'venem' tots de la mateixa manera? Què tinc diferent dels altres? Què puc oferir a l’empresa? Per què l'empresa hauria de confiar en mi?

En l’entrevista cal mostrar els factors diferencials i el beneficis que tindrà l’empresa amb tu! RECORDA LA IMPORTÀNCIA DE L’ACTITUTD!

Consulta més consells clau per a superar amb èxit una entrevista de feina AQUÍ.