Ves al contingut. | Salta a la navegació

Promoció Econòmica

Consell #13

#ConsellsOcupacio #13

Programa UBICAT: crea el teu itinerari laboral integral, personalitzat i adaptat.

tip 13

UBICAT és un programa d’orientació i d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social. L’objectiu final del programa és la inserció́ laboral i/o derivació a recursos formatius/ocupacionals per tal d’assolir els objectius marcats per cada participant.

Si estàs en situació de desocupació, inactiu, ets treballador en una situació de precarietat laboral o simplement busques un canvi laboral, el programa UBICAT t’ofereix un acompanyament personalitzat i els recursos que necessites per a la definició i assoliment del teu objectiu laboral.

Des de la Secció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret de Mar t’oferim un programa d’orientació laboral i acompanyament a la inserció.

REQUISITS: estar inscrit a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació no ocupat o com a millora d’ocupació

Amb el programa UBICAT podràs:

  • Que un tutor/a t’ajudi a definir el teu objectiu laboral i acompanyar-te en la planificació i compliment dels passos i accions per aconseguir-ho.
  • Entrenament d’habilitats i competències tranversals i professionals, a través d’accions individuals i (si escau) grupals.
  • Conèixer de l’entorn productiu i apropament a les empreses, a través de visites a empreses, assistència a fires ocupacionals i/o sectorials, xerrades i conferències d’interès.
  • Realitzar sessions de preparació per a una recerca de feina activa i efectiva. Acompanyament individualitzat durant tot el procés de recerca i inserció.
  • Preparar-te per a les entrevistes i processos de selecció

Vols participar en el programa? És tan fàcil com contactar amb nosaltres a través de: