Ves al contingut. | Salta a la navegació

Participació Ciutadana

Sou a: Inici / Seccions / Participació Ciutadana / Vols fer una proposta d'activitat als Centres Cívics?

Vols fer una proposta d'activitat als Centres Cívics?

Els equipaments cívics són aquells espais de titularitat municipal que estan al servei de tots els ciutadans i ciutadanes, ja sigui a títol individual o col·lectiu. En ells s’hi desenvolupen activitats socials, culturals o lúdiques, essent per tant espais per a la promoció de la vida associativa alhora que de prestació de serveis a la ciutadania i a les seves entitats. És per a tot això que es consideren elements primordials de la participació ciutadana.

Els Centres Cívics de Lloret de Mar tenen una programació trimestral o bé anual d’activitats, en la que a banda de les activitats que hi desenvolupen les entitats, també s’hi realitzen nombrosos cursos i activitats impulsats per l’Ajuntament.

Podeu consultar la programació actual a: http://www.lloret.cat/seccions/participacio-ciutadana/doc-participacio/centres-civics.pdf

Amb tot, si teniu una proposta diferent o que penseu pugui ser interessant per portar a terme en un Centre Cívic de Lloret de Mar, podeu fer-nos arribar complimentat, aquest formulari.

S’estudiarà la idoneïtat i viabilitat de la vostra proposta, seguint criteris socials, culturals, d’interès públic, econòmics i de disponibilitat d’espais.

Dades personals:

Nom del taller/curs/activitat:

Adreçat a:

Per a qualsevol dubte, contacta amb

L'informem que les seves dades seran incorporades a un tractament responsabilitat de l’Ajuntament de Lloret de Mar per a donar resposta a les seves peticions. Les seves no seran cedides a tercers i un cop donada resposta seran conservades per obligació legal com a part del registre d'expedients de l'Ajuntament. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat.
Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Lloret de Mar, “Exercici de Drets” Plaça de la Vila nº1, 17310 Lloret de Mar (Girona).