Ves al contingut. | Salta a la navegació

Participació Ciutadana

Sou a: Inici / Seccions / Participació Ciutadana / Pla d'Actuació Municipal

Pla d'Actuació Municipal

El Pla de Govern de Lloret de Mar és un document que vol contenir alguns dels principals objectius i accions a realitzar durant el període 2015-2019 per part de l’equip de govern d’aquest consistori.

Aquest Pla és un compromís amb la ciutadania que neix de l’acord polític entre els socis de Govern, on s’hi concreten les línies estratègiques, els objectius i les actuacions que es portaran a terme. És al mateix temps una eina per a la transparència, la participació i el retiment de comptes, per aconseguir una administració més moderna, més transparent i més propera a la ciutadania.

El Pla és un document marc, viu i obert a les aportacions de tothom. Amb aquest objectiu, l'Ajuntament de Lloret obre un procés de recollida d'aportacions perquè els lloretencs i lloretenques facin els suggeriments que considerin oportuns i diguin quines són les actuacions prioritàries o quines troben a faltar.

Es podran fer aportacions sobre el document base del Pla de Govern a través d'un formulari online. Una vegada finalitzat aquest període, es farà un treball intern d’anàlisi de les aportacions i es tindran en compte per a la redacció definitiva del Pla de Mandat que finalment s’aprovarà en Ple Municipal.

El Pla s'estructura en 12 eixos estratègics:

 1. EIX __. TURISME
 2. EIX __. TRANSPARÈNCIA, PARTICIPACIÓ, PROXIMITAT
 3. EIX __. INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENTS MUNICIPALS
 4. EIX __. BENESTAR I FAMÍLIA
 5. EIX __. CULTURA I CONEIXEMENT
 6. EIX __. ESPORTS
 7. EIX __. EMPRENEDORIA, COMERÇ I PROMOCIÓ ECONÒMICA
 8. EIX __. LLORET CIUTAT INTEL·LIGENT - SMART CITY
 9. EIX __. ESPAI URBÀ, MOBILITAT I MEDIAMBIENT
 10. EIX __. BARRIS I URBANITZACIONS
 11. EIX __. ADMINISTRACIÓ PÚBLICA I POLÍTICA FISCAL
 12. EIX __. SEGURETAT I CIVISME