Ves al contingut. | Salta a la navegació

Participació Ciutadana

Entitats

Associació El Bilboquet


Objectius:

Col·laborar en la realització d'activitats amb les entitats culturals, juvenils i solidàries de la població de Lloret de Mar.

Associació Joventut Sa Romana


Objectius:

L’existència d’aquesta associació té com a finalitats promoure la cohesió i el desenvolupament social i cultural de l’àmbit territorial on actua, a través de la promoció i organització d’activitats essencialment lúdiques, culturals i esportives, que puguin estar dirigides a tot tipus de persones compreses a qualsevol franja d’edat.

Associació Juvenil Esplai Cap i Cua

A/e:

ecapicua@gmail.com


Objectius:

Transmetre i educar en valors a través d'activiats lúdiques.

Associació Juvenil Joves d'Esquerra Unida i Alternativa


Objectius:

Treballar per garantir a la ciutadania el ple dret dels joves i la lluita contra l'exclusió social.

Associació Sp@i Jove de Lloret de Mar


Objectius:

Fomentar la participació activa dels joves en les activitats a través de l'avaluació de les mateixes. L'adquisició d'habilitats i competències amb la finalitat de fomentar el desenvolupament personal i social. Esdevenir un mitjà d'integració juvenil i social. Sensibilitzar als joves amb la protecció i respecte de l'entorn. Promoure un estil de vida saludable mitjançant la pràctica de l'esport.

Creu Roja Blanes-Lloret de Mar-Tossa de Mar


Objectius:

Treballar amb diferents col·lectius que necessiten recolzament i en alguns casos molta ajuda: joves, gent gran, immigració, etc.

Esplais Parroquials


Joventut Nacionalista de Catalunya - Secció Lloret


Objectius:

Reivindicar el dret d'autodeterminació de Catalunya i dels Països Catalans. Es defineix progressista, ecologista i europeista. Es un ferma defensora dels drets civils i les llibertats de les persones així com una organització integradora i multiètnica. Treballa per aconseguir la independència de Catalunya i se situa a l'esquerra de CDC, a la qual dona suport crític.

Lloret per la Independència (Assemblea Nacional Catalana)

A/e:

lloret@assemblea.cat


Objectius:

Impulsar i defensar la plena recuperació col.lectiva de la identitat de la nació Catalana, els seus drets i els seus valor i fer-ne difusió. Promoure la creacióde les condicions socials favorables per avançar en la constitució d'un estat propi, social, democràtic i independent. Aglutinar totes aquelles persones que treballen amb objectius afins als de l'Assemblea Nacional Catalana des de tota mena de grups, entitats, moviments, partits polítics o individualment.