Ves al contingut. | Salta a la navegació

Mobilitat

Sou a: Inici / Seccions / Mobilitat / PMUS (Pla de Mobilitat Urbana Sostenible) / II Sessió participació (propostes)

II Sessió participació (propostes)

Un cop realitzada la diagnosi de la mobilitat del municipi s'inicia la fase de definició de les propostes dins les línies estratègiques del PMUS 2020-2025

Dins el marc del projecte de revisió del Pla de Mobilitat Sostenible de Lloret de Mar, durant el mes d'octubre de 2019 es va finalitzar la diagnosi de la mobilitat.

Tal i com preveu la normativa, un cop finalitzat aquest procés, és moment d'establir els objectius i les línies estratègiques del nou pla, que tindrà una vigència de 6 anys.

Els objectius i línies estratègiques s'han de definir en base al resultat de la fase anterior de diagnosi, de manera que durant els propers anys es puguin abordar les problemàtiques detectades i potenciar les oportunitats que ofereix el territori.

Al igual que en la diagnosi, aquesta nova fase requereix la participació de tots els actors implicats, per tal que les propostes que donaran forma al nou pla siguin d'ampli consens i, d'aquesta manera, es pugui garantir la seva futura execució.

És per això que el dijous 5 de març de 2020 tindrà lloc la 2ª Sessió de Participació Ciutadana per la definició de les propostes del PMUS 2020-2025 a les 19h de la tarda a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar.

Us hi esperem!

2a small

Mobilitat i Transports