Ves al contingut. | Salta a la navegació

Mobilitat

Sou a: Inici / Seccions / Mobilitat / Notícies i informacions / Entrada en funcionament de la pilona de Rambla Barnés

Entrada en funcionament de la pilona de Rambla Barnés

25-09-2018


Des del passat 19 de Setembre s’ha posat de nou en funcionament la pilona d’accés a la Rambla Barnés. Aquesta actuació s’emmarca dins el projecte d’Illa de Vianants que promou la pacificació del trànsit al casc antic per tal d’establir un entorn amable i segur per a totes les persones, revitalitzar la vida comercial i reduir la contaminació acústica. 

Qui i quan podrà accedir? 

  1.  Accés obert: Pilona abaixada de 6 a 12h de dilluns a diumenge. Accés obert a tothom
  2. Accés autoritzat: A qualsevol hora del dia les persones que compleixin els requisits i tinguin la matrícula registrada (veïns amb gual, serveis, persones amb mobilitat reduïda...).
    Per obtenir l’autorització d’accés caldrà sol·licitar-ho presencialment a l’OIAC.
  3. Accés puntual: Els veïns que necessitin accedir excepcionalment a la Rambla podran fer la petició a través de l’app Aparcare.
    Amb aquest procediment, si es reuneixen els requisits, s’obtindrà un permís temporal i limitat. Per fer-ho cal enviar prèviament un correu electrònic a mobilitat@lloret.cat.

Funcionament de la pilona 

Quan la pilona estigui alçada l’obertura de l’accés pels vehicles autoritzats es produirà automàticament amb la lectura de la matrícula. Pel cas de l’accés puntual caldrà contactar amb el Centre de Control de Trànsit a través de l’intèrfon que comprovarà que l’accés estigui autoritzat i permetrà l’accés manualment.