Ves al contingut. | Salta a la navegació

Medi Ambient

Medi Ambient


"Avui m'he llevat per anar a treballar. Mentre obro l'aixeta per omplir el got d'aigua, respiro i penso que bé que he dormit. Estic content, tinc el meu esmorzar preferit a taula." Aquesta frase parla de fets quotidians i de coses bàsiques a les quals sovint no donem la importància que tenen.

És evident que tots necessitem aire per respirar, aigua per beure, productes per menjar, activitat econòmica per treballar, i una societat estable per progressar en el futur. Ho necessitaven els nostres avis, ho han necessitat els nostres pares, ho necessitem nosaltres i ho necessitaran els nostres fills. Ara el que hem d'aconseguir és fer un esforç individual i col·lectiu per poder continuar tenint aire, aigua, aliment, activitat econòmica i una societat estable per a nosaltres i per a les generacions futures. Assumir el que hem de fer és important, però més important encara és dur a terme el propòsit fixat.

Si aconseguim implicar-nos-hi individualment i establir fites personals per tal d'obtenir resultats, podrem assolir l'objectiu comú de millorar el món dels nostres pares i ensenyar als nostres fills a fer el mateix. Només aleshores haurem assolit la sostenibilitat social, econòmica i ambiental.

Participa en l'objectiu comú de deixar a les generacions futures un Lloret sostenible.

Aquest espai web pretén ajudar i proporcionar informació a la ciutadania de les tasques que es duen a terme des de l'àrea de medi ambient: gestió litoral, parcs i jardins, sanitat ambiental i cicle de residus.

La Fundació ASPRONIS i l’Ajuntament replanten arbres a PortaLloret
21-01-2019

Actuació de compromís mediambiental i social amb motiu del 50 aniversari de l’entitat


Una jornada canina dóna el tret de sortida a la campanya de tinença responsable d’animals de companyia “Fem-ho bé!”
21-09-2018

S'iniciarà la campanya d’identificació amb xip i alta censal gratuïta d’animals de companyia del municipi


L’operador turístic Thomas Cook organitza una neteja popular a la platja Lloret

Han realitzat l’activitat en el marc del World Cleanup Day que va ser el passat 15 de setembre


Taller de prevenció d’ofegaments i primers auxilis en l’entorn aquàtic a la platja de Lloret
, 20-07-2018

Es tracta d’una campanya impulsada per l’ADEAC Bandera Blava i la Fundación MAPFRE