Ves al contingut. | Salta a la navegació

Igualtat

Sou a: Inici / Seccions / Igualtat / Polítiques LGTBI / Xarxa SAI

Xarxa SAI

ON I QUAN


LLOC
Servei d’atenció al col·lectiu LGTBI (SAI)
Seu d'Es Tint, 1r pis
Carreró de  Sant Miquel, nº 6


HORARI
De dilluns a divendres (excepte dimarts) de 10 a 13 h
Assessorament psicològic: dijous de 9 a 15 h
Assessorament jurídic: dimecres de 10 a 13 h en hores convingudes.
Cal obtenir cita prèvia trucant al telèfon: 972 34 71 72


CONTACTE
972 34 71 72
igualtat@lloret.cat


A QUI VA DIRIGIT
A persones i famílies LGTBI

El Departament a través de la Direcció General d'Igualtat, en coordinació amb els ens locals de Catalunya, ha posat en marxa la XARXA  Pública de Serveis d'Atenció Integral LGBTI de Catalunya.

El SAI LGBTI és una prestació d'un servei per sensibilitzar i informar a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere i prevenir LGBTIfòbia. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere, i consolidar-se com un referent local LGBTI.

En el SAI LGBTI, és on pivoten les polítiques públiques locals, promovent la formació dels treballadors/es públics i el disseny i la implementació de les accions del Pla local LGBTI.

Aquests serveis, tramiten la targeta sanitària amb el nom sentit i el certificat faig constar a les persones trans*, majors i menors d'edat. Per fer el tràmit, cal demanar cita prèvia al servei més proper al domicili.