Ves al contingut. | Salta a la navegació

Festes i Tradicions

Sou a: Inici / Seccions / Festes i Tradicions / Festa Major de Santa Cristina 2024

Festa Major de Santa Cristina 2024

 Programa de la Festa Major  


Concurs Infantil

Els personatges del cartell de la Festa Major s’han escapat i s’han amagat pels carrers de la nostra vila. Necessitem recuperar-los per poder celebrar la nostra festa... Ens hi ajudes?

Ves als punts que t’indica el mapa i pinta’ls del mateix color del fons del cartell del personatge que hi trobis. Aprofita per fer un passeig pels nostres carrers i conèixer els seus edificis més importants.

Descarregat el mapa o recull-lo a les dependències oficials.

Som-hi?!

 

Quan hagis trobat tots els personatges i tinguis el mapa complet, retalla’l, omple aquestes dades i entrega-les a la bústia que trobaràs al Museu del Mar.

Participant-hi entraràs en el sorteig de quatre entrades per anar al Water World en família. Molta sort!
Participació oberta per a infants de fins a 12 anys. L’entrega del premi es durà a terme el dia 28 durant el concert infantil de la Festa Major.


Mocadors Solidaris

L'aportació econòmica ajudarà a cobrir les necessitats dels usuaris associats en la seu de MIFAS 

GRUP MIFAS serà la beneficiària dels mocadors solidaris de la Festa Major de Santa Cristina. Des de fa dinou anys l'Associació de Comerciants conjuntament amb l'Ajuntament de Lloret de Mar han col·laborat amb aquesta acció que s'ha convertit en un element imprescindible i identificatiu de la Festa Major d'estiu.

Des de fa deu anys es recullen diners, 1 €, a través de l'adquisició dels mocadors que es troben en els establiments associats.

Els diners que es recullin, el Grup Mifas, els destinarà a fer millores a la seva seu per poder acollir millor als seus usuaris associats. El Grup Mifas és una entitat sense ànim de lucre que vetlla perquè totes les persones amb discapacitat física puguin exercir els seus drets, viure amb independència i plena integració.

ASSOCIATS DE LLORET AL GRUP MIFAS 

A Lloret hi ha 233 persones associades que fan ús dels serveis. Per una banda, s'oferix un Servei d'Atenció a la Persona amb discapacitat amb la figura d'una treballadora social que proporciona la informació necessària en relació a la discapacitat, resoldre dubtes i guiar cap a una major autonomia i independència, sempre tenint en compte les necessitats inidividuals de la persona.

Per altra, disposen d'un Servei d'integració laboral amb l'objectiu d'assessorar, informar i acompanyar a les persones amb discapacitat física durant tot el procés d’integració laboral, donant els recursos necessaris per a la recerca autònoma de feina. 

A més, des de l'àrea laboral gestionem tres serveis al municipi: 

  1. Consergeries municipals
  2. Aparcaments municipals
  3. Estacionament regulat  

A dia d'avui en els tres serveis hi ha 49 persones treballant, de les quals 29 són residents de Lloret de Mar i 8 d'aquestes tenen discapacitat. 

Establiments participants