Ves al contingut. | Salta a la navegació

Festes i Tradicions

Sou a: Inici / Seccions / Festes i Tradicions / Carnaval Costa Brava Sud / Presentació i Històric

Presentació i Històric

El Carnaval de la Costa Brava Sud va néixer l'any 2012, de la voluntat de les viles costaneres, Tossa, Lloret i Blanes de promocionar conjuntament les seves Rues de Carnaval. El Carnaval de la Costa Brava Sud, és, un Carnaval molt jove però amb una gran projecció de futur.

El Carnaval de la Costa Brava Sud, és una proposta turística de qualitat. Blanes, Lloret i Tossa, tres municipis consolidats turísticament parlant, ofereixen un ventall de propostes de restauració, d'allotjament, i d'oci, de qualitat contrastada perquè el visitant pugui gaudir d'un gran cap de setmana.

Lloret de Mar organitza les següents activitats: disfresses en el lloc de treball, rua de les escoles, passada del carnestoltes, concurs de disfresses al carrer, la gran rua, ball de la dona, gala d’entrega de premis i enterrament de la sardina.

En un cap de setmana, Lloret de Mar s'omple de somriures, colors, balls i alegria. Des dels ciutadans de Lloret fins als visitants de municipis propers i no tant propers fan que, a la vila, aquest cap de setmana es converteixi en un dels més esperats de l'any.

És per això que volem que comparteixis i gaudeixis cada moment.

Molta felicitat i carnaval!

Carnaval Costa Brava Sud 2020

Carnaval Costa Brava Sud 2019

Carnaval Costa Brava Sud 2018

Carnaval Costa Brava Sud 2017

Carnaval Costa Brava Sud 2016

Carnaval Costa Brava Sud 2015

Carnaval Costa Brava Sud 2014

Carnaval Costa Brava Sud 2013

Carnaval Costa Brava Sud 2012