Ves al contingut. | Salta a la navegació

Dones

Dones


Hola a totes!

Des de l'Ajuntament de Lloret de Mar hem assumit el compromís d'impulsar la transversalitat de les polítiques de dones en tots els àmbits del govern, amb l'objectiu que això repercuteixi sobre tots els espais de la nostra societat i, en últim terme, de la vida quotidiana de cada una de nosaltres. Per donar compliment a aquest compromís, durant el mes de gener del 2008 vam aprovar el Pla Local de Dones, eina de treball que ens ha de facilitar l'acompliment de les nostres fites.

Aquesta web de la Dona neix amb la voluntat de ser un mirall cap al nostre municipi de la feina feta en el desenvolupament del Pla Local de Dones, alhora que vol ser un canal de participació obert a tothom, perquè és amb aquesta participació que aconseguirem una veritable transformació de la societat cap a un model més just en què les dones i els homes de Lloret avancem cap a la igualtat d'oportunitats. Per aquest motiu, us encoratgem a fer-nos arribar les vostres opinions, suggeriments i les vostres propostes, perquè incloure les experiències i el saber fer de les dones és imprescindible per avançar.

En aquest web també hi trobareu tota la informació que necessiteu sobre l'assessorament jurídic i psicològic gratuït adreçat a dones, les associacions de dones del municipi i les propostes per a la celebració del Dia Internacional de la Dona, entre d'altres activitats. Espero que us pugui ser de la major utilitat possible.

Lloret pinta dos bancs amb els colors del col·lectiu LGTBI

Estan situats a l’avinguda de Blanes en la seva confluència amb l’avinguda de Vidreres.


Lloret celebra el Dia Internacional de les Dones amb cinema, teatre, exposicions i xerrades

La Biblioteca de Lloret, el Teatre, Nova Ràdio Lloret, l’associació de dones L’Auroa i el cineclub Adler, amb el suport de la Regidoria de la Dona, organitzen les principals activitats