Ves al contingut. | Salta a la navegació

Comerç

Sou a: Inici / Seccions / Comerç / Notícies / Lloret acull una sessió de treball de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEUs)

Lloret acull una sessió de treball de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEUs)

La Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya condueix aquesta jornada
Lloret acull una sessió de treball de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEUs)

Al centre de la imatge, l'alcalde Jaume Dulsat i la Directora General de Comerç Muntsa Vilalta. A l'esquerra, Lara Torres, Regidora de Promoció Econòmica i Comerç i a la dreta, Josep Polanco, director dels SSTT d'Empresa i Coneixement a GironaAquest passat divendres 02/08/2019, la Directora General de Comerç, la Sra. Muntsa Vilalta, va presentar a Lloret de Mar l'avantprojecte de Llei de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEUs). La jornada també ha comptat amb la presencia del Sr. Josep Polanco, director dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a Girona. 

Aquesta nova eina es fonamenta en un model de col·laboració público-privada destinat a millorar la gestió i facilitar la modernització i la promoció de zones urbanes i de serveis. Les entitats gestores de les APEU complementaran la prestació dels serveis públics municipals amb promoció d'actuacions de millora de l'entorn urbà, promoció, foment de l'ocupació de locals buits o assessorament empresarial, entre d'altres iniciatives.

IMG 20190802 130142

La jornada ha inclòs els següents punts:

  • BID’s (Business Improvement Districts), un model alternatiu d’organització i finançament de la renovació urbana
  • Situació actual a Catalunya
  • Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU): projecte de llei per establir el marc regulador.

L'acte ha comptat amb la presència de l'Alcalde de Lloret de Mar, el Sr. Jaume Dulsat i la Regidora de Promoció Econòmica i Comerç, la Sra. Lara Torres, així com una representació de l'Associació de Comerciants de la ciutat.