Ves al contingut. | Salta a la navegació

Comerç

Sou a: Inici / Seccions / Comerç / Notícies / Setmana Internacional dels Mercats 2019

Setmana Internacional dels Mercats 2019

La 6a edició de la Setmana Internacional dels Mercats arriba a les comarques gironines amb el lema «Estimo el meu mercat» i omple els mercats d’activitats per a tots els gustos i edats.


La Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona formarà part de la sisena edició de la Setmana Internacional dels Mercats, que tindrà lloc del 17 de maig al 2 de juny. Els mercats de les comarques gironines, amb el suport de la Diputació de Girona, hi participaran per segon any consecutiu, amb el lema «Estimo el meu mercat. El mercat a prop del teu cor: amb la nutrició, la salut i l'esport». 

Amb motiu de la campanya internacional «Love your local market» ('estima el teu mercat'), que reuneix més de dinou països d'arreu del món i que arriba a més de quatre mil mercats, els mercats municipals de la demarcació duran a terme activitats sortides del cor, pensant en la salut, l'esport i la nutrició. 

El Mercat Municipal de Lloret de Mar, ofereix davantals de la campanya a tots els qui facin un donatiu per ajudar a la investigació contra el càncer. També té previstes ofertes i un tast de productes del mercat.