Ves al contingut. | Salta a la navegació

Comerç

Sou a: Inici / Seccions / Comerç / Mercat Municipal Setmanal / Horaris i calendari

Horaris i calendari

Comunicat en relació al Mercat Setmanal de Lloret de Mar

El Comitè d’emergències municipal integrat pel Govern i els responsables tècnics dels diferents departaments i, en consonància amb les mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya en relació al COVID-19, ha pres el següent acord a través del Decret d’Alcaldia número 2020LLDA000909 de data 12/03/2020.


Acordar “...el tancament al públic del mercat setmanal de manera indefinida i fins a nou avís...”.

 

Des de l’Ajuntament de Lloret de Mar es fa una crida a la calma, a la tranquil·litat, i al seny.

Per qualsevol consulta o aclariment restem a la seva disposició a través del correu electrònic comerc@lloret.cat o al telèfon 972 361 912.


Comunicat Mercat 2020


__________________________

L'horari és els dimarts, de 9.00h – 13.30h.

En concret, les parades de venda s'instal·len des de les 6.30 a les 9.00 hores i es retiren des de les 13.30, hora en què finalitza la venda, a les 15.30 hores. És excepció el període comprès entre l'1 de juny i el 30 de setembre, ambdós inclosos, en què les parades hauran d'estar instal·lades, com a màxim, a les 8.30 hores.

El Mercat Setmanal de Lloret de Mar mercat es realitza els dimarts de cada setmana a llarg de tot l'any, sens perjudici de qualsevol modificació legislativa posterior que contradigui allò establert en el  reglament. Quan els dimarts siguin festius i estigui autoritzada l'obertura d'establiments comercials pel calendari de la Generalitat de Catalunya, el mercat es mantindrà els dimarts a efectes de que no es produeixi un greuge comparatiu amb la resta de comerciants.

No es celebrarà mercat si coincideixen en dimarts el 24 de juliol i el 18 de novembre (dies de festa local). En cap cas, es canviarà el dia de celebració de mercat.