Ves al contingut. | Salta a la navegació

Benestar i família

Sou a: Inici / Seccions / Benestar i família / Serveis Socials Bàsics / Servei d'Atenció Domiciliària

Servei d'Atenció Domiciliària

braç agafat
Servei que pretén garantir per mitjà de l'atenció en el propi domicili una millor qualitat de vida i l'autonomia personal d'aquelles persones que per edat, malaltia o situació social requereixen de suport en la pròpia llar.

Servei Bàsic d'Atenció Domiciliària

Servei que ofereix suport i atenció personal com ara la higiene,l'elaboració d'àpats, el control de la medicació entre d'altres i suport educatiu en aquelles situacions en què les famílies així ho necessitin.
Per ser atès per primera vegada cal demanar hora en persona de dilluns a divendres entre les 10 i les 14 h, o bé telefònicament (en cas de tenir dificultats de mobilitat ) de 8 a 10 h del matí

Servei de Teleassistència Domiciliària

boto apretaServei de Telealarma connectat les 24 hores els 365 dies de l'any. Per atendre situacions de persones grans o adultes que pateixen situacions de dependència i que viuen soles i sense xarxa familiar o veïnal i poder garantir una resposta ràpida i eficaç en cas d'emergència.
Per ser atès per primera vegada cal demanar hora en persona de dilluns a divendres entre les 10 i les 14 h, o bé telefònicament (en cas de tenir dificultats de mobilitat) de 8 a 10 h del matí.