Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Notícies del SAMLM / S'Inicien les obres d'adequació del nou Arxiu Administratiu

S'Inicien les obres d'adequació del nou Arxiu Administratiu

Aquesta setmana s’han iniciat les obres que permetran habilitar un nou espai d’arxiu administratiu en els locals municipals que es troben al centre comercial de l’antiga plaça de braus.
S'Inicien les obres d'adequació del nou Arxiu Administratiu

Futura localització del nou Arxiu AdministratiuDes de fa un any, els dipòsits de l’arxiu municipal havien arribat al límit de la seva capacitat i és per això que aquest equip de govern ha decidit destinar bona part dels locals municipals d’aquell centre comercial com a equipament municipal per a la conservació de la documentació administrativa generada per les diferents oficines de l’Ajuntament.

Les noves dependències de l’arxiu administratiu englobaran dos dipòsits per a l’adequada conservació de la documentació, amb més de 250 m2, i amb capacitat per a més de 2.500 m.l de documentació. Aquestes noves instal·lacions també disposaran de moll de descàrrega, de sala de recepció documental, sala de classificació, oficines administratives, sala de consulta i sala per a la digitalització i reproducció de documents.

En una primera fase, s’habilitaran uns 400 m2 i, més endavant, en una segona fase, es preveu l’adequació d’una sala polivalent que permeti acollir conferències, presentacions, debats, exposicions, cursos de formació, sessions d’estudi i treball...