Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Notícies del SAMLM / Nova secció a la web del SAMLM: “PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL”

Nova secció a la web del SAMLM: “PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL”

Us presentem la nova secció del web del SAMLM que recull diferents documents audiovisuals produïts amb la voluntat de protegir i difondre el ric patrimoni documental de Lloret de Mar.


Al llarg dels anys, aquest Servei d’Arxiu Municipal ha produït o coproduït diferents documents audiovisuals amb la voluntat de protegir i difondre el ric patrimoni documental de Lloret de Mar. Fins ara, aquestes produccions es trobaven disperses en diferents seccions del web i era una mica complicat localitzar-les i visualitzar-les; i és per això que hem volgut crear aquesta nova secció: “Producció Audiovisual”, on trobareu tots aquests treballs audiovisuals, així com diverses filmacions externes que han estat dipositades en aquest SAMLM.

De manera fàcil i ràpida, l’usuari pot accedir a quatre blocs temàtics. Al primer grup “Mirades d’ahir”,trobareu diferents documents audiovisuals amb entrevistes, imatges, notícies... que recullen i contrasten la memòria oral de la nostra població. A l’apartat següent “Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual”, podeu localitzar els diversos treballs que s’han produït en motiu de la commemoració d’aquesta data. Al tercer bloc “Fets i gent”, podeu visualitzar projectes audiovisuals ben diversos: la celebració de la festa de Santa Cristina a l’any 1914, el centenari de la capella del santíssim, el lipdup de l’Òpera Marina a l’arxiu... I finalment, a l’apartat “Nadales” hi trobareu una col·lecció de muntatges audiovisuals que pretenen felicitar les festes nadalenques a partir de la utilització de diferents documents que es conserven en aquest arxiu municipal. Si voleu anar-hi... us deixem l’enllaç:

http://www.lloret.cat/seccions/arxiu-municipal/activitats-difusio-i-publicacions/produccio-audiovisual

Confiem que us sigui d’utilitat i esperem els vostres comentaris.