Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Notícies del SAMLM / Acte d’entrega del fons d’imatges de Josep Valls i Roca (a) en Bambi

Acte d’entrega del fons d’imatges de Josep Valls i Roca (a) en Bambi

El proper divendres, 26 de febrer, a les 8 del vespre, i a la sala d’actes de l’Ajuntament, es farà l’acte públic d’entrega del fons d’imatges de Josep Valls i Roca (a) en Bambi. Durant l’acte es projectaran algunes de les imatges més emblemàtiques d’aquesta col•lecció. Us hi esperem.


El dia 18 de desembre del 2015, a la sessió setmanal on assisteixen els Amics de l’Arxiu, el Sr. Josep Valls i Roca (a) en Bambi, va anunciar el desig de voler dipositar el seu fons fotogràfic en aquest Servei d’Arxiu Municipal. La col·lecció de fotografies d’en Bambi és una de les més importants de Lloret de Mar: abraça un període cronològic molt ampli (des de finals del s. XIX fins a principis del s. XXI), i consta de més de 300 àlbums fotogràfics i més de 50.000 fotografies en suport paper. En Josep Valls, a banda de recollir i conservar aquest  patrimoni fotogràfic, també ha desenvolupat una valuosa tasca de difusió gràcies a les nombroses exposicions que preparava amb cura i paciència per a les diverses festes tradicionals de la nostra vila: la festa major de Sant Romà, la festa dels Perdons, la festa dels Barri dels Pescadors... En aquestes exposicions els lloretencs podien comprovar els grans canvis i transformacions que hi havia hagut en els darrers cent anys. A partir d’ara, excel·lent col·lecció de fotografies estarà ben preservada al Servei d’Arxiu Municipal i a disposició dels lloretencs que vulguin consultar-la.