Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / L’escrivà del segle XXI

L’escrivà del segle XXI

El Servei d´Arxiu Municipal de Lloret de Mar us presenta L’escrivà del segle XXI un nou projecte de col·laboració entre el SAMLM i els seus seguidors.
16-04-2020


Amb motiu de la pandèmia que pateix el nostre país per de la propagació del COVID-19 – Coronavirus, i aprofitant que la major part de la ciutadania es troba confinada a casa seva, us proposem que participeu en aquests nou projecte de col·laboració, conegut com crowdsourcing i que es basa en la participació ciutadana.

A través d’aquest projecte, batejat amb el nom de L’escrivà del segle XXI, els participants i col·laboradors podreu assumir la transcripció d’una sessió de les diverses actes que consten en els llibres del Ple de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Les vostres transcripcions s’incorporaran al cercador de l’arxiu en línia  i, d’aquesta manera, gràcies a la vostra col·laboració, es facilitarà la cerca d’informació sobre dades, fets, noms i esdeveniments que apareixen recollits en els llibres d’actes; i també ens ajudareu a difondre el patrimoni documental lloretenc.

Per tal de treballar amb certa homogeneïtat i amb els mateixos criteris, us facilitem dues eines de treball: la normativa de transcripció i les preguntes més freqüents, on trobareu respostes per alguns dels dubtes que pugueu plantejar. Però també ens podeu enviar les vostres preguntes a l’adreça arxiu@lloret.cat

Accediu a l'apartat: L’escrivà del segle XXI