Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Els Fons / Cerca pel fons de l'Arxiu / Cerca pel Fons d'Imatges de l'Arxiu Municipal

Cerca pel Fons d'Imatges de l'Arxiu Municipal

El Fons d'Imatges té com a objectiu recollir, inventariar, classificar i preservar el material fotogràfic municipal, entès com a part important del nostre patrimoni cultural.

Fonamentalment, els fons s'han format per la cessió o donació d'imatges per part de particulars, fotògrafs professionals, i d'altres.També formen part d'aquest fons els reportatges fotogràfics encarregats per l'Ajuntament.

La nostra vila és la protagonista en la major part de les imatges. Els paisatges, les vistes, les persones, els indrets... són testimoni i reflex de la realitat social, cultural i històrica d'un moment o període determinats.

Totes les col·leccions han estat inventariades, catalogades i indexades per permetre la cerca d'imatges per paraules clau, mitjançant un catàleg informatitzat.

Per buscar informació dels fons, Cliqueu aquí ...

Com demanar reproducció de fotografies? Cliqueu aquí...

Les cerques poden ser simples o bé se'n poden fer d'avançades amb diversos paràmetres. Es pot omplir més d'un paràmetre per realitzar una cerca més acurada.

Recordeu que els anys s'han d'escriure amb els quatre dígits complets.

Per accedir al cercador: Cliqueu aquí icoLupa