Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Els Fons / El quadre de fons / 519.000 - Fons Garriga - Duran - Masferrer

519.000 - Fons Garriga - Duran - Masferrer

Conté el subfons que configuren el Fons Garriga - Duran - Masferrer custodiat en el SAMLM

Aquest fons és format per la documentació que prové de diverses famílies enllaçades entre sí, principalment els Masferrer, els Garriga i els Duran.

La documentació que conforma aquest fons abasta des de l’època medieval fins als nostres dies, i és de caràcter familiar, econòmic i professional.

icona_edit 519.000 - Fons Garriga - Duran - Masferrer 
Propietaris i navegats. Dates del fons: S. XIII - 1990 La documentació abasta des de l'època medieval fins als nostres dies, i és de caràcter familiar, econòmic i professional.

icona_edit 519.001 - Subfons Garriga

Comerciants. Dates del subfons: XIX - XX. La documentació és de caire familiar i econòmic, relacionada amb el patrimoni i la gestió del forn de pa familiar.

icona_edit 519.002 - Subfons Duran
Comerciants i navegants. Dates del subfons: XIX - XX La documentació és de caire familiar i econòmic, relacionada amb el patrimoni i la gestió de l'activitat naviliera. Destaca la documentació referent a la fragata “Humberto”, anomenada abans de 1899 “Soukar”

icona_edit 519.003 - Subfons Masferrer.

Hisendats Dates del subfons: XVII - XX.  La documentació és de caire familiar i econòmic, relacionada amb el patrimoni de terres agrícoles familiars (masos, terres...), escampat pels pobles de l’Esparra, Maçanet de la Selva, Tordera i Lloret de Mar.


Torna al Quadre de fons