Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

El Grup d'Amics de l'Arxiu

Aquesta miscel·lània recull els vídeos on es mostren les activitats desenvolupades pel Grup d'Amics de l'Arxiu (GAA).

El Grup d'Amics de l'Arxiu a Utopia Comunicació 

Reportatge enregistrat per Utopia Comunicació el 20 de gener de 2017 on podeu veure com es coordina una sessió de treball amb el Grup Amics de l’Arxiu (GAA). A través d’aquesta iniciativa, impulsada pel SAMLM, es poden identificar les persones, indrets i actes socials que apareixen a les fotografies i documents audiovisuals que es conserven als dipòsits de l’arxiu municipal.

El Grup d'Amics de l'Arxiu a Nova Ràdio Lloret 

Nova Ràdio Lloret va entrevistar a diferents membres del Grup Amics de l’Arxiu (GAA) el divendres 29 de gener de 2018 amb motiu de l’inici de la celebració dels 10 anys d’existència del grup. Aquest muntatge incorpora l’àudio de l’entrevista i una selecció d’imatges dels 10 anys de treball del GAA.

El Grup d'Amics de l'Arxiu a Nova Ràdio Lloret II

Nova Ràdio Lloret va entrevistar Joaquim Daban i Massana, cap del Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mart, el divendres 29 de gener de 2018 amb motiu de l’inici de la celebració dels 10 anys d’existència del grup Amics de l’Arxiu (GAA). Aquest muntatge incorpora l’àudio de l’entrevista i una selecció d’imatges dels 10 anys de treball del GAA.

Els deu anys del Grup d'Amics de l'Arxiu al Telenotícies Comarques de TV3

Reportatge emès al Telenotícies Comarques de TV3 amb diferents moments de la sessió de treball i entrevistes a diferents membres del Grup d'Amics de l'Arxiu (GAA).

Amics de l'Arxiu Confinats

Us presentem un muntatge on podreu veure com es duen a terme les sessions virtuals del GAA, arran de la pandèmia ocasionada per la COVID 19. Com bé sabeu els integrants del Grup d'Amics de l'Arxiu, continuen fidels a les seves trobades setmanals, dimarts i divendres durant el confinament, a través de la plataforma ZOOM.

Accediu a la pàgina del Grup d'Amics de l'Arxiu